AnaSayfa / Genel / Kahve falında başının üstünde kedi görmek

Kahve falında başının üstünde kedi görmek

Kahve falında başının üstünde kedi görmek doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, düşmanından kurtulmaya, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine delalet eder.

Kahve falında başının üstünde kedi gördüyseniz:

  • Fiziksel aktiviteniz alışılmışın ötesinde olabilir.

Kahve falında başının üstünde kedi görmek iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine alamet eder.

Kahve falında baş üstünde taşınmak hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine delalettir.

Kahve falında başının üstünde bulut görmek kazancın katbekat artacağına, başarıyla geleceğine alamet eder.

Kahve falında başının üstünde ateş görmek büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına yorulur.

Kahve falında başının üstünde yılan görmek mal kayıpları da yaşayacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başının üstünde ekmek görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında baş üstünde yılan görmek çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başı olmayan kedi görmek anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, malından ve parasından ziyan edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir