AnaSayfa / Genel / Kahve falında başının üstünde ekmek görmek

Kahve falında başının üstünde ekmek görmek

Kahve falında başının üstünde ekmek görmek elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, eşi ile arasının açılacağına işaret eder.

Kahve falında başının üstünde ekmek gördüyseniz:

  • Olayları profesyonel şekilde ele alırsanız, ortaya çıktıkları hızla bertaraf edebilirsiniz.

Kahve falında başının üstünde ekmek görmek onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında baş üstünde yılan görmek hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına rivayet eder.

Kahve falında başının üstünde bulut görmek iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine işaret eder.

Kahve falında başının üstünde yılan görmek içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında baş üstünde taşınmak rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başının üstünde ateş görmek aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başının üstünde kedi görmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına işarettir.

Kahve falında başında ekmek görmek boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, ferah bir haneye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir