AnaSayfa / Genel / Kahve falında başının üstünde ateş görmek

Kahve falında başının üstünde ateş görmek

Kahve falında başının üstünde ateş görmek geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, bütçesinin daralacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında başının üstünde ateş gördüyseniz:

  • İlerleyen zamanda, esnek davranmadığınız için çok pişman olabilirsiniz.

Kahve falında başının üstünde ateş görmek kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine delalettir.

Kahve falında ateş başında oturmak atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında suyun üstünde ateş görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ateş üstünde ekmek pişirmek çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine inanılır.

Kahve falında denizin üstünde ateş görmek böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üstünde ateş görmek yaşanan sorunların sona ereceğine, Fal sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına delalet eder.

Kahve falında ateş üstünde kazan görmek birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına rivayet eder.

Kahve falında ateş üstünden atlamak çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir