AnaSayfa / Genel / Kahve falında başı olmayan kedi görmek

Kahve falında başı olmayan kedi görmek

Kahve falında başı olmayan kedi görmek aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Kahve falında başı olmayan kedi gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere baskı yapmamanızda fayda var.

Kahve falında başında kedi görmek yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına inanılır.

Kahve falında kedi başı kesmek kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine işaret eder.

Kahve falında başı kopmuş kedi görmek sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında kedi başı görmek kısmetinin kendinden yana olacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında başının üstünde kedi görmek rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedinin başını koparmak rahatının ve sağlığının bozulacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kedinin başını okşamak kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başı olmayan kedi görmek iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, istediği arabaya bineceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir