AnaSayfa / Genel / Kahve falında baş üstünde yılan görmek

Kahve falında baş üstünde yılan görmek

Kahve falında baş üstünde yılan görmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında baş üstünde yılan gördüyseniz:

  • Gelecekte benzer olaylar yaşamamak için tecrübelerinizden ders çıkartmanız gerekiyor.

Kahve falında baş üstünde yılan görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başının üstünde yılan görmek şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına yorulur.

Kahve falında başının üstünde ekmek görmek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına delalettir.

Kahve falında başının üstünde ateş görmek kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başının üstünde kedi görmek ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine tabir olunur.

Kahve falında başının üstünde bulut görmek fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında baş üstünde taşınmak sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında yılan görüp başını ezmek çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, verilen  sözlerin tutulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir