AnaSayfa / Genel / Kahve falında başının üstünde yılan görmek

Kahve falında başının üstünde yılan görmek

Kahve falında başının üstünde yılan görmek ayrılığın sandığından da uzun olacağına, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, ferahlayacağına, esenleyeceğine, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına tabir olunur.

Kahve falında başının üstünde yılan gördüyseniz:

  • Harekete geçin, bol bol reklamınızı yapmaktan çekinmeyin.

Kahve falında baş üstünde yılan görmek güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başının üstünde yılan görmek alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, yaşanan bütün sorunların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başının üstünde bulut görmek iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına işaret eder.

Kahve falında başının üstünde kedi görmek hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında baş üstünde taşınmak bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında başının üstünde ekmek görmek ruhlarına mevlit okutacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına işarettir.

Kahve falında başının üstünde ateş görmek alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında başı kopuk yılan görmek yeni bir hayat kurulacağına, işlerinin azalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir