AnaSayfa / Genel / Kahve falında baş üstünde taşınmak

Kahve falında baş üstünde taşınmak

Kahve falında baş üstünde taşınmak kazancın devamlı olacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, çocuk sahibi olunacağına, yorgun ve gergin günler geçireceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, bereketin ve verimin olacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, yüzüne kan geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında baş üstünde taşınmak gördüyseniz:

  • Bakış açınızı yenileyebilir, yeni yöntemler geliştirebilir, yeni bağlantılar kurabilir veya yeni bir yolda yürümeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında baş üstünde taşınmak kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında el üstünde taşınmak sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına alamet eder.

Kahve falında omuz üstünde taşınmak sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, sevinçten adeta havalara uçacağına işarettir.

Kahve falında baş üstünde yılan görmek iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında başının üstünde ekmek görmek hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, kısmetlerinin ve şansının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başının üstünde kedi görmek iyi, hayırlı bir evlat olacağına, geleceğe dair planlar yapacağına işarettir.

Kahve falında başının üstünde bulut görmek afiyette ve keyifte olacağına, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına delalettir.

Kahve falında başının üstünde ateş görmek gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir