AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlamak el öpmek

Kahve falında ağlamak el öpmek

Kahve falında ağlamak el öpmek kişinin kafasının rahat edeceğine, mutlu olmanın yollarını bulacağına, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, hüsrana uğrayacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ağlamak el öpmek gördüyseniz:

  • Ay sıkıntısı olmadık sinirsel gerilimler getirebilir.

Kahve falında ağlamak el öpmek fakirlik ve yokluk göreceğine, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında el öpüp ağlamak sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş akrabanın elini öpmek kişinin hayırlı yollara gireceğine, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölen yakının elini öpmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir hocanın elini öpmek çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine yorulur.

Kahve falında müdürün elini öpmek onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir dedenin elini öpmek kötü ve zor günler geçireceğine, yaşam refahının düşeceğine alamet eder.

Kahve falında ölü birinin elini öpmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir