AnaSayfa / Genel / Kahve falında müdürün elini öpmek

Kahve falında müdürün elini öpmek

Kahve falında müdürün elini öpmek başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına işaret eder.

Kahve falında müdürün elini öpmek gördüyseniz:

  • Sizi çok şaşırtabilecek bazı olaylarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında genel müdürün elini öpmek her yönden mutlu ve başarılı olmaya, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında müdürün elini öpmek işlerinde başarı elde edeceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında müdürünün elini öpmek kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında müdür eli öpmek kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında müdür öpmek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine yorulur.

Kahve falında müdürü öpmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında müdürünü öpmek problemlere çözüm bulunacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine delalettir.

Kahve falında müdürünün elini tutmak ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir