AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birinin elini öpmek

Kahve falında ölü birinin elini öpmek

Kahve falında ölü birinin elini öpmek içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, başarılarını ispat edeceğine, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, gittiği yolda çok başarılı olacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Küçük başarılar sizi tatmin etmiyor.

Kahve falında ölünü elini öpmek eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına alamet eder.

Kahve falında ölü kişinin elini öpmek çok büyük mutluluklar duyacağına, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü elini öpmek bir sebeple fal sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü akrabanın elini öpmek sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına tabir olunur.

Kahve falında ölünün eli öpmek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölünün elini öpmek harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü birini elini öpmek iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine delalet eder.

Kahve falında ölü eli öpmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir