AnaSayfa / Genel / Kahve falında el öpüp ağlamak

Kahve falında el öpüp ağlamak

Kahve falında el öpüp ağlamak bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, hastalıklarının son bulacağına, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında el öpüp ağlamak gördüyseniz:

  • Tartışmaları fazla uzatmadan geçiştirirseniz olayların büyümesini önleyebilirsiniz.

Kahve falında el öpüp ağlamak gösterişli halinin hemen fark edileceğine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına yorulur.

Kahve falında ağlamak el öpmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına delalet eder.

Kahve falında annenin yanında ağlamak çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında önce gülmek sonra ağlamak sıhhat ve moral bulacağına, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya işaret etmektedir.

Kahve falında ölenin arkasından ağlamak kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının çok ağladığını görmek geçim derdinin biteceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kavga edip ağladığını görmek dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babaya sarılmak ve ağlamak kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir