AnaSayfa / Genel / Kahve falında başının örtülü olduğunu görmek

Kahve falında başının örtülü olduğunu görmek

Kahve falında başının örtülü olduğunu görmek kişinin zor günlerden geçeceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başının örtülü olduğunu gördüyseniz:

  • İş çevrenize özel ilişkilerinizi yansıtmanız iyi olmuyor.

Kahve falında başına siyah örtü örtmek eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine alamet eder.

Kahve falında başında beyaz örtü görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına yorulur.

Kahve falında başının örtülü olduğunu görmek kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, zararların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başına örtü örtmek bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başında siyah örtü görmek yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında başının örtüldüğünü görmek konuşmaz olacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine rivayet eder.

Kahve falında başında yeşil örtü görmek hayal kırıklığı yaşanacağına, isteklerinize kavuşacağınıza alamet etmektedir.

Kahve falında başında örtü görmek elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir