AnaSayfa / Genel / Kahve falında başında beyaz örtü görmek

Kahve falında başında beyaz örtü görmek

Kahve falında başında beyaz örtü görmek sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına alamet eder.

Kahve falında başında beyaz örtü gördüyseniz:

  • İşlerinizle ilgili önemli bir erkek ya da işvereninizle yakın kontaklarınız olabilir.

Kahve falında başına beyaz örtü örtmek zaman zaman kişiyi ezeceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında başında beyaz örtü görmek kazancının ve zenginliğinin artacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına delalet eder.

Kahve falında başının örtüldüğünü görmek huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına delalet eder.

Kahve falında başına yeşil örtü örtmek kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında başına örtü örtmek yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Kahve falında başına siyah örtü örtmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına delalettir.

Kahve falında başında örtü görmek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, hasta ve zor geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başının örtülü olduğunu görmek yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir