AnaSayfa / Genel / Kahve falında başında yeşil örtü görmek

Kahve falında başında yeşil örtü görmek

Kahve falında başında yeşil örtü görmek uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, geleceğin güzel olacağına, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine rivayet eder.

Kahve falında başında yeşil örtü gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde duygusaldan ziyade fiziksel açıdan şanslısınız.

Kahve falında başında yeşil örtü görmek yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine alamet eder.

Kahve falında başına yeşil örtü örtmek işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında başının örtülü olduğunu görmek sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, kazancının ve zenginliğinin artacağına işaret eder.

Kahve falında başına örtü örtmek çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başının örtüldüğünü görmek şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine tabir olunur.

Kahve falında başına beyaz örtü örtmek yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına inanılır.

Kahve falında başında örtü görmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında başında siyah örtü görmek evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir