AnaSayfa / Genel / Kahve falında başında siyah örtü görmek

Kahve falında başında siyah örtü görmek

Kahve falında başında siyah örtü görmek atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, yüzünün hep güleceğine, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden fal, tatsız günlerin geride bırakılacağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında başında siyah örtü gördüyseniz:

  • Hassas yapıdasınız.

Kahve falında başına siyah örtü örtmek darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında başında siyah örtü görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine rivayet eder.

Kahve falında başına örtü örtmek o işi canlandıracağına, terfi alamayacağına tabir olunur.

Kahve falında başında yeşil örtü görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında baş örtülü kadını açık görmek daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına inanılır.

Kahve falında başının örtüldüğünü görmek zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, darlığa ve yokluğa düşeceğine işaret eder.

Kahve falında başında beyaz örtü görmek önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başına beyaz örtü örtmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir