AnaSayfa / Genel / Kahve falında başının örtüldüğünü görmek

Kahve falında başının örtüldüğünü görmek

Kahve falında başının örtüldüğünü görmek ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, elindeki malların gideceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başının örtüldüğünü gördüyseniz:

  • Aşırı gerginlikler ya da ihmal sağlığnızı olmusuz yönde etkileyebilir.

Kahve falında başına örtü örtmek yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında başına beyaz örtü örtmek hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında baş örtülü kadını açık görmek büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına delalet eder.

Kahve falında başında örtü görmek ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, üzüleceğine, yıpranacağına inanılır.

Kahve falında başında beyaz örtü görmek insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başına yeşil örtü örtmek elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, yolculuğa delalet etmektedir.

Kahve falında başında siyah örtü görmek olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında başına siyah örtü örtmek İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir