AnaSayfa / Genel / Kahve falında başına örtü örtmek

Kahve falında başına örtü örtmek

Kahve falında başına örtü örtmek doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, elini haramdan uzak tutacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, hem de çok üzüleceğine, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına yorulur.

Kahve falında başına örtü örtmek gördüyseniz:

  • Duyduklarınıza hiç şaşırmayacaksınız.

Kahve falında başına beyaz örtü örtmek kısa süreli hastalık yaşamasına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine tabir olunur.

Kahve falında başına örtü örtmek çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine inanılır.

Kahve falında başına yeşil örtü örtmek çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başına siyah örtü örtmek afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı örtü örtmek mutlu olacağı mesajlar geleceğine, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı örtü örtmek korkulan bir şeyin başa geleceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil örtü örtmek borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine delalettir.

Kahve falında örtü örtmek örtünmek yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir