AnaSayfa / Genel / Kahve falında başına siyah örtü örtmek

Kahve falında başına siyah örtü örtmek

Kahve falında başına siyah örtü örtmek kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına inanılır.

Kahve falında başına siyah örtü örtmek gördüyseniz:

  • Evinizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında başına siyah örtü örtmek işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, tersliklerin yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında başına beyaz örtü örtmek sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başına yeşil örtü örtmek inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına işarettir.

Kahve falında başına örtü örtmek fal sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başında siyah örtü görmek hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil örtü örtmek sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında örtü örtmek örtünmek eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında kabeye örtü örtmek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir