AnaSayfa / Genel / Kahve falında başında örtü görmek

Kahve falında başında örtü görmek

Kahve falında başında örtü görmek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, aile hayatının kötüye gideceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında başında örtü gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde veya emlakla ilgili konularda yapacağınız değişiklikler yeni ilgi alanları keşfetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında başında beyaz örtü görmek yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına delalet eder.

Kahve falında başına siyah örtü örtmek cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında başına beyaz örtü örtmek sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına yorulur.

Kahve falında başında yeşil örtü görmek yapılan ortaklıkların bozulacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başında siyah örtü görmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, saygı göreceğine delalet eder.

Kahve falında başında örtü görmek eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında baş örtülü kadını açık görmek yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, yaşama hevesinden olacağına işarettir.

Kahve falında başına örtü örtmek çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir