AnaSayfa / Genel / Kahve falında başına beyaz örtü örtmek

Kahve falında başına beyaz örtü örtmek

Kahve falında başına beyaz örtü örtmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, yakında hedefine ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başına beyaz örtü örtmek gördüyseniz:

  • Komşu, akraba veya diğer yakınlarınızla anlaşmazlıklardan kaçınmanız gerekiyor.

Kahve falında başına beyaz örtü örtmek sorunlarının günden güne artacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına delalettir.

Kahve falında başına yeşil örtü örtmek güç ve para kaybedeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında başına siyah örtü örtmek gözyaşının dineceğine, kötülerin uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında başına örtü örtmek eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize delalet eder.

Kahve falında başına beyaz tülbent örtmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, onun zamanını çalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başında beyaz örtü görmek kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi örtü örtmek bol hayır duası alınacağına, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında örtü örtmek örtünmek hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir