AnaSayfa / Genel / Kahve falında baş örtülü kadını açık görmek

Kahve falında baş örtülü kadını açık görmek

Kahve falında baş örtülü kadını açık görmek sorunların tamamen biteceğine, eline geçen paraları tutamayacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına işarettir.

Kahve falında baş örtülü kadını açık gördüyseniz:

  • Belli bir konunun gidişatını veya son durumunu sürekli olarak kontrol etme eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında baş örtülü kadını açık görmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına yorulur.

Kahve falında başı kapalı kadını açık görmek çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başı açık kadın görmek geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında örtülü birini açık görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başında örtü görmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına işaret eder.

Kahve falında başına siyah örtü örtmek güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başının örtülü olduğunu görmek kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başına yeşil örtü örtmek bereketin ve karın artacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir