AnaSayfa / Genel / Kahve falında başına yeşil örtü örtmek

Kahve falında başına yeşil örtü örtmek

Kahve falında başına yeşil örtü örtmek yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başına yeşil örtü örtmek gördüyseniz:

  • Maddi başlılklar altında incelenebilecek her konu birbirine karışabilir.

Kahve falında başına yeşil örtü örtmek bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başına siyah örtü örtmek hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine tabir olunur.

Kahve falında başına beyaz örtü örtmek bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, refah düzeyinin düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında başına örtü örtmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, hayattan daha zevk alacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil örtü örtmek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine inanılır.

Kahve falında başında yeşil örtü görmek uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına delalettir.

Kahve falında sarı örtü örtmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kabeye örtü örtmek sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir