AnaSayfa / Genel / Kahve falında başının kesileceğini görmek

Kahve falında başının kesileceğini görmek

Kahve falında başının kesileceğini görmek bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, hayatının çok daha kolay hale geleceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında başının kesileceğini gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerinizin istediğiniz gibi ilerleyeceğine dair ipuçları yüzünü gösterebilir.

Kahve falında baş parmağın kesilmesini görmek özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin başının kesildiğini görmek sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir insanın başının kesildiğini görmek verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, malının ve aşının da çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin başının kesildiğini görmek huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında atın başının kesildiğini görmek kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında ineğin başının kesildiğini görmek hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine yorulur.

Kahve falında birinin başının kesildiğini görmek sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine alamet eder.

Kahve falında başının kesileceğini görmek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir