AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin başının kesildiğini görmek

Kahve falında eşinin başının kesildiğini görmek

Kahve falında eşinin başının kesildiğini görmek gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, muradın yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında eşinin başının kesildiğini gördüyseniz:

  • Belli konularda faydasını görebileceğiniz bilgiler elde edebilirsiniz.

Kahve falında eşinin başının kesildiğini görmek çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında atın başının kesildiğini görmek beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında kardeşinin başının kesildiğini görmek epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına yorulur.

Kahve falında birinin başının kesildiğini görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem falı kapatan kişinin kendisini toparlayamayacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının başının kesildiğini görmek zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayak baş parmağının kesildiğini görmek eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir insanın başının kesildiğini görmek kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile hayatında huzuru yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun başının kesildiğini görmek uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir