AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir insanın başının kesildiğini görmek

Kahve falında bir insanın başının kesildiğini görmek

Kahve falında bir insanın başının kesildiğini görmek yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir insanın başının kesildiğini gördüyseniz:

  • Kendinize daha çok vakit ayırmayı denemelisiniz.

Kahve falında bir insanın başının kesildiğini görmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında başının kesileceğini görmek büyük bir projenin başına geçileceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babasının başının kesildiğini görmek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine yorulur.

Kahve falında birinin başının kesildiğini görmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine alamet eder.

Kahve falında baş parmağın kesilmesini görmek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, şansızlığın kırılacağına tabir olunur.

Kahve falında kardeşinin başının kesildiğini görmek kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında baş parmağın kesildiğini görmek maddi imkânların günden güne çoğalacağına, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında koyunun başının kesildiğini görmek her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir