AnaSayfa / Genel / Kahve falında ineğin başının kesildiğini görmek

Kahve falında ineğin başının kesildiğini görmek

Kahve falında ineğin başının kesildiğini görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ineğin başının kesildiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi çekemeyerek ortaya değişik sorunlar çıkartmaya çalışabilirler.

Kahve falında ineğin başının kesildiğini görmek başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ineğin kesilmesini görmek zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında inek kesilmesi görmek helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında ineğin kesildiğini görmek baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ineklerin kesildiğini görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına alamet eder.

Kahve falında inek kesildiğini görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına işarettir.

Kahve falında kardeşinin başının kesildiğini görmek parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında ayak baş parmağının kesildiğini görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir