AnaSayfa / Genel / Kahve falında atın başının kesildiğini görmek

Kahve falında atın başının kesildiğini görmek

Kahve falında atın başının kesildiğini görmek hanesine huzurun dolacağına, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, ağız tadına kavuşacağına, fal sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında atın başının kesildiğini gördüyseniz:

  • Diğerleri ne anlatmaya çalıştığınızı, yaşadıklarınızı veya nereden geldiğinizi net şekilde anlamayabilirler.

Kahve falında atın başının kesildiğini görmek onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında koyunun başının kesildiğini görmek sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, atılan adımların zarar getireceğine işarettir.

Kahve falında babasının başının kesildiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak baş parmağının kesildiğini görmek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, yaşamına heyecan ve renk geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin başının kesildiğini görmek iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin başının kesildiğini görmek işlerini yoluna koymayı başaracağına, o kişiye zararının dokunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında baş parmağın kesilmesini görmek korkularını ve şüphelerini yeneceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına işarettir.

Kahve falında bir insanın başının kesildiğini görmek fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir