AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin başının kesildiğini görmek

Kahve falında birinin başının kesildiğini görmek

Kahve falında birinin başının kesildiğini görmek istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, rızkından olacağına, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, rızkının bollaşacağına, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, malında zulüm meydana gelmesine yorulur.

Kahve falında birinin başının kesildiğini gördüyseniz:

  • Diğerlerine yapacağınız yardımlar ya da kendinizle ilgili değişiklikler kısa vadede olumlu gelişmelerin önünü açabilir.

Kahve falında çocuğunun başının kesildiğini görmek maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ayak baş parmağının kesildiğini görmek yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında baş parmağın kesilmesini görmek mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına rivayet eder.

Kahve falında başının kesileceğini görmek yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin başının kesildiğini görmek zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında baş parmağının kesildiğini görmek iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, insanları kıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında babasının başının kesildiğini görmek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine işarettir.

Kahve falında kardeşinin başının kesildiğini görmek büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, fal sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir