AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşinin başının kesildiğini görmek

Kahve falında kardeşinin başının kesildiğini görmek

Kahve falında kardeşinin başının kesildiğini görmek düze çıkacağına, haksızlık edeceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, parasının azalacağına, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına tabir olunur.

Kahve falında kardeşinin başının kesildiğini gördüyseniz:

  • Belli tepkiler vermeden ya da sonuç çıkartmadan önce sakinleşmelisiniz.

Kahve falında kardeşinin başının kesildiğini görmek zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında başkasının başının kesildiğini görmek mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine inanılır.

Kahve falında ayak baş parmağının kesildiğini görmek daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında baş parmağının kesildiğini görmek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunun başının kesildiğini görmek canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin başının kesildiğini görmek işlerinin yaver gideceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında bir insanın başının kesildiğini görmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına işaret eder.

Kahve falında başı kesilmek planlı ve programlı davranacağına, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir