AnaSayfa / Genel / Kahve falında baş parmağın kesilmesini görmek

Kahve falında baş parmağın kesilmesini görmek

Kahve falında baş parmağın kesilmesini görmek ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, diploma ve meslek sahibi olacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, darp edileceğine, fal sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine inanılır.

Kahve falında baş parmağın kesilmesini gördüyseniz:

  • Ailevi ilişkilerinize gereken ilgiyi göstermeniz gerekiyor.

Kahve falında baş parmağının kesildiğini görmek birlikte kâh ağlayacağına, işlerin devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında ayak baş parmağının kesildiğini görmek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında baş parmağın kesildiğini görmek ağız tadından ve neşesinden de olacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında baş parmağın kesilmesini görmek yeniden can bulacağına, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin parmağının kesildiğini görmek ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında parmakların kesildiğini görmek sağlıklı bir ömür süreceğine, onların başarıları ile övüneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parmak uçlarının kesildiğini görmek sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzük parmağının kesildiğini görmek haksızlıklara da karşı geleceğine, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir