AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçının kel olduğunu görmek

Kahve falında saçının kel olduğunu görmek

Kahve falında saçının kel olduğunu görmek yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçının kel olduğunu gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız kişiler ilerlemek istediğiniz konularda size yardım edebilirler.

Kahve falında saçı olan birini kel görmek kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında kendi saçını kel görmek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kel birinin saçlı görmek endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, sevdiği kişileri çok üzeceğine tabir olunur.

Kahve falında saç kel görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, geleceğin güzel olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçının tepesini kel görmek aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçların kel olduğunu görmek fakirlikten kurtulacağına, üzüntülerin gideceğine tabir olunur.

Kahve falında kel saç görmek sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında saçının yarısının kel olduğunu görmek moral olarak çok iyi hissedeceğine, insanlar arasında yüceleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir