AnaSayfa / Genel / Kahve falında kel biriyle evlenmek

Kahve falında kel biriyle evlenmek

Kahve falında kel biriyle evlenmek elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, para sahibi olacağına, maddi kayıpların sona ereceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, çok güzel günler görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kel biriyle evlenmek gördüyseniz:

  • Yakında, ilişkiler kanalıyla önemli bir fırsat söz konusu olabilir.

Kahve falında kel biriyle evlenmek planların aksayacağına da tabir edilen fal, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, işlerinin aksayacağına tabir olunur.

Kahve falında kel adamla evlenmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kel erkeği saçlı görmek yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçlarının kel olduğunu görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçı kel olmak kişinin her türlü zenginliğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında oğlunu kel görmek eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi kel görmek maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kel birini görmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir