AnaSayfa / Genel / Kahve falında basının kanadıgını görmek

Kahve falında basının kanadıgını görmek

Kahve falında basının kanadıgını görmek sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında basının kanadıgını gördüyseniz:

  • İnsanların sözlerini kendiliklerinden tutmalarını beklerseniz çok beklersiniz.

Kahve falında basının kanadıgını görmek kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında basından vurulmak hakkaniyetine göre değer kazanacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında basında yara görmek millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına tabir olunur.

Kahve falında basını oksamak büyük rahatlık yaşanacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında basında sirke görmek ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında basından kan akmak sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine rivayet eder.

Kahve falında basını kapamak müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, malvarlığının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında basını acmak borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, güleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir