AnaSayfa / Genel / Kahve falında basını acmak

Kahve falında basını acmak

Kahve falında basını acmak işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, karanlığın biteceğine, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, başarı elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine inanılır.

Kahve falında basını acmak gördüyseniz:

  • Sosyal gelişmelere olan ilginizin arttığı da görülüyor.

Kahve falında basını acmak uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında basını kapamak işlerin sarpa saracağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında basından vurulmak ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, büyük atılımların yapılacağına delalettir.

Kahve falında basından kan akmak hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, nasiplerini alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında basını oksamak kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında basının kanadıgını görmek elindeki imkânları seferber edeceğine, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında basında sirke görmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, rahat yüzü göreceğine alamet eder.

Kahve falında basında yara görmek yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir