AnaSayfa / Genel / Kahve falında basını kapamak

Kahve falında basını kapamak

Kahve falında basını kapamak ün sahibi birisi olunacağına, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, fırsatların heba edileceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, yüzünün kızaracağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında basını kapamak gördüyseniz:

  • Fazla tanımadığınız, yabancı kişilerden uzak durmalı, gayretleriniz sonucu elde ettiğiniz başarılarınverimini arttırmak için çalışmalarınızı sürdürmelisiniz.

Kahve falında basını kapamak sorunların günden güne azalacağına, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine delalettir.

Kahve falında basının kanadıgını görmek yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına delalettir.

Kahve falında basında yara görmek sıkıntılı durumlar yaşayacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında basından vurulmak adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, yeni bir çevre edinileceğine inanılır.

Kahve falında basında sirke görmek falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında basını acmak en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında basını oksamak ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine delalettir.

Kahve falında basından kan akmak işlerin de yolunda gideceğine, bolluk ve bereket içinde olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir