AnaSayfa / Genel / Kahve falında basında sirke görmek

Kahve falında basında sirke görmek

Kahve falında basında sirke görmek işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında basında sirke gördüyseniz:

  • Sizi yapmak istemediğiniz şeyler için zorlayan ya da yönlendirmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında basında sirke görmek kazancın düşeceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına yorulur.

Kahve falında basından vurulmak moralinin her zaman yerinde olacağına, düzeninin sarsılacağına yorulur.

Kahve falında basını oksamak dertlerin kısa zamanda biteceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında basının kanadıgını görmek her anlamda güçleneceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine inanılır.

Kahve falında basında yara görmek çok başarılı ve zengin birisi olacağına, yenisinin başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında basından kan akmak hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında basını kapamak daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, sıkıntılarının daha da artacağına yorulur.

Kahve falında basını acmak birikim yapılacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir