AnaSayfa / Genel / Kahve falında basından vurulmak

Kahve falında basından vurulmak

Kahve falında basından vurulmak onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, işlerinde aksama olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında basından vurulmak gördüyseniz:

  • Suçlamalar, şikayetler veya eleştiriler söz konusu olabilir.

Kahve falında basından vurulmak sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında basında sirke görmek maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına tabir olunur.

Kahve falında basını acmak yaptığı işten çıkarılacağına, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında basını kapamak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına alamet eder.

Kahve falında basını oksamak sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında basından kan akmak eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine delalet eder.

Kahve falında basında yara görmek bir hastalığa maruz kalacağına, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında basının kanadıgını görmek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir