AnaSayfa / Genel / Kahve falında basını oksamak

Kahve falında basını oksamak

Kahve falında basını oksamak çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında basını oksamak gördüyseniz:

  • Sağlık olarak aşırı baş ağrılarından her zamankinden fazla şikayet etmeniz ihtimal dahilindedir.

Kahve falında basını oksamak hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında basında sirke görmek namının yürüyeceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında basını acmak alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında basının kanadıgını görmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında basından vurulmak kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında basında yara görmek iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, maddi açıdan zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında basından kan akmak büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında basını kapamak herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir