AnaSayfa / Genel / Kahve falında basında yara görmek

Kahve falında basında yara görmek

Kahve falında basında yara görmek değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında fal sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kötü haberlerin alınacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine inanılır.

Kahve falında basında yara gördüyseniz:

  • Çabuk pes etmemeli, istediğiniz sonuçları alana kadar devam etmelisiniz.

Kahve falında basında yara görmek elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında basını acmak iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, para ve zaman ayıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında basından kan akmak uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine yorulur.

Kahve falında basını oksamak başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine delalet eder.

Kahve falında basını kapamak kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, bereketli bir yaşama sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında basından vurulmak kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında basının kanadıgını görmek parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine tabir olunur.

Kahve falında basında sirke görmek anne ve babasının her zaman başında olacağına, çeşitleneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir