AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtını ağaca yaslamak

Kahve falında sırtını ağaca yaslamak

Kahve falında sırtını ağaca yaslamak sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, artık rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Kahve falında sırtını ağaca yaslamak gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizle ilgili gözlemledikleriniz sizi mutlu etmiyorsa, ilişkinizi yeniden yapılandırmanız gerekebilir.

Kahve falında sırtını ağaca yaslamak temize çıkacağına, falı kapatan kişinin keyfinin kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında sırtını yaslamak ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında başı omuza yaslamak çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine delalet eder.

Kahve falında başını göğsüne yaslamak keyfe ve neşeye kavuşacağına, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında başını birinin omzuna yaslamak kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına delalet eder.

Kahve falında başını omzuna yaslamak dertlerin ve endişelerin son bulacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında omzuna baş yaslamak mal mülk edineceğine, zor bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin omzuna başını yaslamak vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir