AnaSayfa / Genel / Kahve falında başı omuza yaslamak

Kahve falında başı omuza yaslamak

Kahve falında başı omuza yaslamak zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına işaret eder.

Kahve falında başı omuza yaslamak gördüyseniz:

  • Başlangıcından itibaren kıyafetine kadar, katılmak istediğiniz bir macerayı destekleyen kişiler olabilir veya bilgeliğinizi ya da zekanızı takdir edebilirler.

Kahve falında başı omuza yaslamak atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına delalet eder.

Kahve falında başını birine yaslamak uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin omzuna başını yaslamak rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başını omzuna yaslamak maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine rivayet eder.

Kahve falında başını göğsüne yaslamak çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine yorulur.

Kahve falında omzuna baş yaslamak yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına delalettir.

Kahve falında başını birinin omzuna yaslamak umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sırtını ağaca yaslamak sıkıntıların bir anda biteceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir