AnaSayfa / Genel / Kahve falında başını birine yaslamak

Kahve falında başını birine yaslamak

Kahve falında başını birine yaslamak sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, bütçesinin genişleyeceğine, alkış alacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına tabir olunur.

Kahve falında başını birine yaslamak gördüyseniz:

  • Kayıp yaşamamak için kontrollü olmakta fayda var.

Kahve falında başı omuza yaslamak korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin omzuna başını yaslamak aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında omzuna baş yaslamak dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başını omzuna yaslamak bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başını göğsüne yaslamak sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başını birinin omzuna yaslamak maddi olarak üstünlük elde edeceğine, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine rivayet eder.

Kahve falında başını birine yaslamak işinin başından ayrılmayacağına, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sırtını yaslamak çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir