AnaSayfa / Genel / Kahve falında başını göğsüne yaslamak

Kahve falında başını göğsüne yaslamak

Kahve falında başını göğsüne yaslamak doğru iş ortaklığı yapacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına tabir olunur.

Kahve falında başını göğsüne yaslamak gördüyseniz:

  • Duygusal konuları görmezden gelerek ortadan kaybolmalarını sağlayamazsınız.

Kahve falında başını göğsüne yaslamak bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına delalet eder.

Kahve falında omzuna baş yaslamak uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında başını omzuna yaslamak büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine delalettir.

Kahve falında başını birinin omzuna yaslamak işlerine verimin hâkim olacağına, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına alamet eder.

Kahve falında başını birine yaslamak kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına işarettir.

Kahve falında başı omuza yaslamak anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında sevgilinin omzuna başını yaslamak uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, yeniden doğmuş gibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında basini yaslamak sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir