AnaSayfa / Genel / Kahve falında başını omuzuna koymak

Kahve falında başını omuzuna koymak

Kahve falında başını omuzuna koymak maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve fal sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, eline geçen gelirin de çoğalacağına, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına yorulur.

Kahve falında başını omuzuna koymak gördüyseniz:

  • Size yapılan önerileri iyice düşünüp, süzgeçten geçirmelisiniz.

Kahve falında başını omuzuna koymak sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başı omuza yaslamak zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine alamet eder.

Kahve falında başını koymak çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına rivayet eder.

Kahve falında başını dizine koymak içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında kuranı öpüp başına koymak gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında başını birinin kucağına koymak kötü kişilerle karşılaşacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına işarettir.

Kahve falında kucağına başını koymak yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine işarettir.

Kahve falında birinin omzuna başını koymak mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir