AnaSayfa / Genel / Kahve falında kucağına başını koymak

Kahve falında kucağına başını koymak

Kahve falında kucağına başını koymak yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına rivayet eder.

Kahve falında kucağına başını koymak gördüyseniz:

  • Belli bir konuyu inatçı bir kişiye anlatmaya çalışırken zaman kaybedebilirsiniz.

Kahve falında başını birinin kucağına koymak dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına rivayet eder.

Kahve falında kucağına başını koymak çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başını omuzuna koymak yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, çok başarılı işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında başını koymak çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin omzuna başını koymak gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına inanılır.

Kahve falında kuranı öpüp başına koymak yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına inanılır.

Kahve falında başını omzuna koymak güven kaybına uğrayacağına, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında başını dizine koymak dua alacağına, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir