AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranı öpüp başına koymak

Kahve falında kuranı öpüp başına koymak

Kahve falında kuranı öpüp başına koymak daha şık mekanlarda eğleneceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuranı öpüp başına koymak gördüyseniz:

  • aklınızdaki her neyse, buraya siz koyun.

Kahve falında kuranı öpüp başına koymak önemli kişi haline geleceğine, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa inanılır.

Kahve falında başını omuzuna koymak yaşam tecrübesi edineceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında başını omzuna koymak ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, başarılarının daim olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin omzuna başını koymak hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başını dizine koymak zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine işaret eder.

Kahve falında kucağına başını koymak yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başını koymak şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başını birinin kucağına koymak sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir