AnaSayfa / Genel / Kahve falında başını birinin kucağına koymak

Kahve falında başını birinin kucağına koymak

Kahve falında başını birinin kucağına koymak ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında başını birinin kucağına koymak gördüyseniz:

  • Eviniz, mal varlıklarınız veya ailenizle ilgili ilginç olaylar söz konusu olabilir.

Kahve falında kucağına başını koymak yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, kazançlı adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında başını birinin kucağına koymak daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında başını omzuna koymak yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında başını koymak girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, günahtan temizlenmeye rivayet eder.

Kahve falında başını dizine koymak az da olsa kazanç elde edeceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin omzuna başını koymak hane halkı ile tartışma yaşayacağına, hayatının belli bir rutine oturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başını omuzuna koymak ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuranı öpüp başına koymak bir bebek sahibi olunacağına, bilge ve alim kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir