Kahve falında kabeye yönelmek

Kahve falında kabeye yönelmek gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kabeye yönelmek gördüyseniz:

  • Yapacağınız bir anlaşmada ya da hukuki konularda yapılacak görüşmelerde olumlu yaklaşan tarafta olabilirsiniz.

Kahve falında kabeye yönelmek ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kıbleye yönelmek imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, hayatını yoluna koymaya işaret eder.

Kahve falında dine yönelmek elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında kabeye elini sürmek kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına delalettir.

Kahve falında parasını kaptırmak huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına alamet eder.

Kahve falında kabenin minyatürünü görmek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kabenin içinde namaz kıldığını görmek ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına delalettir.

Kahve falında toprak kap görmek çabalarının boşa çıkacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir