AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı kapatıp açmak

Kahve falında kapı kapatıp açmak

Kahve falında kapı kapatıp açmak olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, gelişmelerin olacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, büyük başarılara imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında kapı kapatıp açmak gördüyseniz:

  • Kavgalara açıksınız.

Kahve falında kabe kapısını açmak güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kapı açmak ve kapatmak aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına tabir olunur.

Kahve falında kabenin kapısını açmak insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı kapatıp açmak geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabri açmak daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başını kapatıp açmak şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, işlerinin bu sayede açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapi kilidi açmak hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine işaret eder.

Kahve falında kapı kilitlemek açmak kısmet alacağına, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir