AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabri açmak

Kahve falında kabri açmak

Kahve falında kabri açmak evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında kabri açmak gördüyseniz:

  • Ani teklifler, olanaklar veya davetler karşısından ne cevap vereceğinizi şaşırabilirsiniz.

Kahve falında kapı kapatıp açmak eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine yorulur.

Kahve falında kapı açmak ve kapatmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında kabe kapısını açmak işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabri açmak şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başını kapatıp açmak maddi sıkıntısı olmayacağına, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapi kilidi açmak düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında kabenin kapısını açmak uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında gazoz açmak fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir